Siden første workshop har TakeAWalk, virksomheden som står bag de anvendte teknologier i projektet, udviklet passende VR-løsninger med afsæt i sundhedspersonalets inputs for at skabe så virkelighedsnære scenarier som muligt. Samtidig er der taget udgangspunkt i gældende hygiejneprocedurer fra både Danmark og Sverige, og optaget film fra plejehjem i begge kommuner, som alt sammen illustrerer hverdagen og de mange forskellige opgaver i relation til hygiejne og håndtering af potentielle smittekilder.
Ugens workshops har resulteret i en masse nye inputs fra sundhedspersonalet – som nu sætter retningen for den videre udvikling af VR-løsningerne. Næste workshop er i april, hvorfra vi begynder at måle på sundhedspersonalets kompetenceniveau i VR-teknologierne, som gerne skal højnes i takt med projektets udvikling.
Læs mere om projektet her.
Projektets partnere består af Vesthimmerlands Kommune, Mölndals Kommune, Danish Life Science Cluster, samt uddannelsesinstitutionerne Campus Mölndal og University College Nordjylland.
InnoCompTec er medfinansieret af EU-programmet Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak.