Hos Himmerlandskød udvider de i Farsø og bygger nyt i Aalestrup. Udvidelserne skal bevare og skabe flere arbejdspladser i det lokalsamfund, hvor virksomheden blev grundlagt for mere end 100 år siden.
”Vi kigger ind i en spændende fremtid” – Lars Andersen, Adm. Direktør i Himmerlandskød
Hvordan vækster Himmerlandskød lige nu?
”Hos Himmerlandskød er vi i gang med at udvide vores opskærings- og pakkefabrik i Farsø, ligesom vi er ved at opføre et nyt slagteri i Aalestrup på 16.000 m2, der efter planen står færdigt i sommeren 2022”, lyder det glædeligt fra Lars Andersen, Adm. Direktør i Himmerlandskød.
”Det nye slagteri i Aalestrup bliver en sammenlægning af det eksisterende slagteri i Aalestrup, vores slagterier i Hadsund og Kjellerup, samt vores hudefabrik i Rødkærsbro. Dermed bliver al vores drift fremover samlet i Vesthimmerland”
Begge byggeprojekter sker for at imødekomme efterspørgslen på dansk okse- og kalvekød, og dermed for at fremtidssikre Himmerlandskød, ligesom de skal sikre et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne.
Hvordan oplever Himmerlandskød samarbejdet og nærheden i Vesthimmerland?
Det, at Himmerlandskød flytter størstedelen af deres drift til Vesthimmerland, er ikke tilfældigt:
”Vi sætter stor pris på vores nærområde, og vi er glade for, at det nye slagteri kommer til at bevare og skabe arbejdspladser i det lokalsamfund, hvor vores virksomhed blev grundlagt for mere end 100 år siden”, fortæller Lars Andersen, der understreger, at det er vigtigt for virksomheden at understøtte udviklingen i deres lokalsamfund.
”Desuden oplever vi altid en rigtig positiv dialog med både borgmesteren og kommunaldirektøren, ligesom vi har oplevet et rigtig godt samarbejde med alle interessenter under vores byggeprojekt”.
Hvordan ser fremtiden ud hos Himmerlandskød?
”Vi kigger ind i en spændende tid, hvor det primære fokus lige nu er på vores to udvidelser i Farsø og Aalestrup. Også fremadrettet ser vi en pæn efterspørgsel på vores okse- og kalvekød, og vi håber, at danskerne vil blive ved med at vælge danskheden som et vigtigt kvalitetsparameter, når det kommer til fødevarer, der lægges i indkøbskurven”, lyder den afsluttende appel fra Lars Andersen.